Çorum AK Parti milletvekili Erol Kavuncu Memur-Sen’i ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundu.
Çorum Memur-Sen İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette; Memur -Sen İl Baskanı ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Eğitim-Bir-Sen Şb Başkanı Tekin Çınar, Saglık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Bayındır-Memur-Sen Şubr Başkanı Mustafa Bayrak, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı İsmail Temur, Genç-Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Okumuş hazır bulundu.
Memur-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yıldız, “Memur-Sen şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada değer ve dinamiklerine bağlı kalarak üyelerinin refahı, ülkemizin huzuru için mücadeleye devam edecektir. Güzel Çorumumuz, Cennet Vatanımız ve Gönül Coğrafyamızla ilgili isteyen herkesle istişareye açık olduğumuzu burada söylemek isterim” dedi.
Çalışanların sorun ve taleplerinin ele alındığı görüşmede Memur-Sen İl Başkanı Ali Yıldız, ziyaretlerinden ötürü Kavuncu’ya teşekkür etti.
Memur-Sen’in ülkenin zor zamanlarında her zaman milli iradenin yanında yer aldığını ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Gezi olayları, 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz gibi zamanlarda açık ve net bir şekilde Milli İradenin yanında yer almıştır. Onun için Memur-Sen ve Memur-Sen ‘in her konudaki görüşleri bizim için önemlidir” dedi.
Çorum’a hizmet için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Kavuncu, her zaman kurumlar, kuruluşlar ve dernekler ile koordineli çalışarak herkesin sorunlarına çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.
Memur-Sen’in özverili çalışmalarını dikkatle takip ettiğini ifade eden Kavuncu, “Başkanlarımızla ülkemiz gündemi, kamu çalışanlarımızın sorun, talep ve beklentileri üzerine son derece faydalı değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Başkanlarımıza özverili çalışmaları ve misafirperlikleri için teşekür ediyorum” diye konuştu.
Memur-Sen’e bağlı şube başkanları ile sık sık bir araya gelmek istediğini kaydeden Kavuncu, “Sivil toplum, siyaset ve sendikal çalışmalar, Memur-Sen üyelerimizin çalışma şartlarının ve yaşam şartlarının kolaylaştırılması, bu konudaki gelişmelere katkı sunma anlamında bu toplantılarımızı sık sık yapmamız gerekmektedir” şeklinde konuştu.
Kavuncu, konuşmasını kendilerini ağırlayan Memur-Sen’e teşekkürlerini ileterek noktaladı.
Toplantıda, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları da sendikal alana ilişkin sorunları ve kamu görevlilerinin beklentilerini Kavuncu’ya iletti.