Lezzet dünyasına yepyeni bir soluk Kirve Kokoreç Çorum’da Yeniyol Mahallesi Gazi 5. Sokak No: 3’de açıldı.
Anadolu ve Balkanlarda, koyunun ince bağırsağından yapılan, şişe sarılarak kor ateşte kızartılan bir çeşit yemek olan kokoreç, Çorum’da “Kirve Kokoreç” tarafından vatandaşların beğenisine sunuldu.
Deniz Acar ve Caner Çam’ın işletmeciliğini yaptığı Kirve Kokoreç için açılış törenine; AK Parti merkez İlçe Başkanı Mustafa Alagöz, Belediye Başkan Yardımcısı Zubeyir Tuncel, Önceki Dönem Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı ve çok sayıda davetli katıldı.
Yapılan duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile hizmete açılan Kirve Kokoreç tarafından davetlilere kokoreç ve midye dolma ikram edildi.
Damak çatlatan lezzetlerin vazgeçilmez durağı Kirve Kokoreç’in zengin menüsünde Kuzu Kokoreç, Tavuk Kokoreç, Köfte-Ciğer, Tavuk-Sucuk, Hamburger, Çıtır Tavuk, İzmir Kumru ve Midye Dolması ile hizmete giren Kirve Kokoreç Çorumluların damaklarında iz bırakacak lezzetleriyle siz kıymetli müşterilerini bekliyor.
Çorum’da Deniz Acar ve Caner Çam ortaklığında hizmetine açılan yeni lezzet durağı Kirve Kokoreç, sizleri benzersiz bir tat deneyimi yaşamaya davet ediyor.
