Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Çorum’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Çorum Valisi Ali Çalgan’ı makamında ziyaret eden Antalyalı, IPARD Programı kapsamında bugüne kadar kente kazandırılan yatırımlar ve IPARD III Programının bölgenin kırsal kalkınmasına sağlayacağı katkılar üzerine Vali Çalgan’ı bilgilendirdi. Ziyarette TKDK İç Denetim Koordinatörü Kübra Çekiç ve TKDK Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer de hazır bulundu.
Kurum Başkanımız TKDK Çorum İl Koordinatörlüğü ziyaretinde ise IPARD Programları kapsamında devam eden ve hedeflenen çalışmalarla ilgili İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer’den brifing aldı.
İl Koordinatörlüğü personeliyle bir araya gelen Antalyalı, Çorum’a IPARD kapsamında kazandırılan yatırımlardan ötürü ilin tarımsal üretimdeki gücüne güç katan, kırsal kalkınmayı daha da artırmak amacıyla yoğun emek sarf eden tüm İl Koordinatörlüğü personeline gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Dr. Antalyalı ziyaret kapsamında Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Hasan Taş ile de bir araya gelirken; IPARD Programı kapsamında projeleri desteklenen Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile tıbbi ve aromatik bitki işleme alanında faaliyet gösteren bir girişimcinin tesisini ziyaret ederek, yerinde inceledi.