Çorum CHP Teşkilatları İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek açıklaması yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı 4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanmasının ardından 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı.
Basın açıklamasına CHP Kırıkkale Milletvekili Orta Anadolu Masası Koordinatörü Ahmet Önal, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve partililer katıldı.
CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun uğradığı hukuksuzluk ortadan kalkıncaya kadar, adalet yeniden tesis edilene kadar durmayacaklarını ve susmayacaklarını belirterek, “Biz onlar gibi ‘mağdur edebiyatı’ yapmayacağız, mağrur duruşumuzu, onurlu duruşumuzu sonuna kadar sürdüreceğiz. Her türlü hukuksuzluğun karşısında durduğumuz gibi, bunun karşısında da dimdik duracağız. Bizler, Canan Kaftancıoğlu’nun yol arkadaşları olarak hukuksuz tüm kararları tanımadığımız gibi bu kararı da tanımayacağız.” dedi.
Tahtasız, parti genel merkezinin 21 Mayıs’ta İstanbul Maltepe’de düzenleyeceği mitinge Çorumluları davet etti.
