Çorum Gündemi“İndirimli Uzaktan Eğitim Anlaşması Yapıldı”Çorum Gündemi

16 Nisan 2026 - 06:58

“İndirimli Uzaktan Eğitim Anlaşması Yapıldı”

Sağlık-Sen Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Saatci, uzaktan eğitim anlaşmasıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

“İndirimli Uzaktan Eğitim Anlaşması Yapıldı”
Son Güncelleme :

28 Kasım 2019 - 16:19

Sağlık-Sen Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Saatci, uzaktan eğitim anlaşmasıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Saatci, Sağlık-Sen olarak Vektörel Grup Uzaktan Eğitim Kursu ile indirimli uzaktan eğitim anlaşması imzalandığını söyledi.

Anlaşmanın detayları hakkında açıklamalarda bulunan Saatcı,”Yapılan anlaşmaya göre Sağlık-Sen üyeleri ve ailelerine yapılan indirimler şöyle:
Danışmanlığı Uzaktan Eğitimi 1000 TL, Oyun Terapisi Uzaktan Eğitimi 650 TL, İnsan Kaynakları Uzaktan Eğitimi 550 TL, Diğer Uzaktan Eğitim Programları da Yüzde 30 İndirimli.

Sağlık-Sen ve Vektörel Grup Uzaktan Eğitim Kursu arasında gerçekleştirilen indirim anlaşması 31 Aralık 2020 tarihine kadar sürecek. Vektörel Grup Uzaktan Eğitim Kursuna ilişkin ilgili telefonlara web sayfamızdan ulaşmak mümkündür.. Anlaşmanın üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.