Çorum GündemiBelediye Çalışanlarına Yüzde 33 Zam YapıldıÇorum Gündemi

2 Kasım 2025 - 05:03

Belediye Çalışanlarına Yüzde 33 Zam Yapıldı

Ortaköy Belediye Başkanlığı Personel Şirketinde çalışan İşçi maaşlarına yüzde 33 zam yapıldı.

Belediye Çalışanlarına Yüzde 33 Zam Yapıldı
Son Güncelleme :

26 Ekim 2023 - 9:48

Ortaköy Belediye Başkanlığı Personel Şirketinde çalışan İşçi maaşlarına yüzde 33 zam yapıldı.

Ortaköy Belediye Başkanlığı ile Hak – İş Sendikası Çorum Şube Başkanlığı arasında imzalanan Ek Protokol ile Belediye Şirket personelinin maaşlarına yüzde 33’ lük bir zam gerçekleştirildi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSbİR ve Hak – İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu arasında imzalanan Ek protokol ile Belediye Şirket personelinin maaşlarına yüzde 33’ lük bir zam gerçekleştirildi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir,  “İlçemize hizmet veren kıymetli işçi kardeşlerimizin ekonomik koşullarını iyileştirmek amacıyla Hak – İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu ile yapmış olduğumuz Ek protokol ile 10 yevmiyelik artış gerçekleştirildik. Bu da yaklaşık yüzde 33’lük bir artışa denk geliyor. İnşallah Ocak ayında ekonomik dengelerimizi tekrar gözden geçirerek bir iyileştirme daha gerçekleştireceğiz, Göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı Belediye personelimi tebrik ediyor, maaş zamlarının ailelerine ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. En güzel ve kaliteli escortlar vip escort istanbul sayfamızda.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.