
Arca Çorum FK U15 takımı, Boluspor’u 2-1 mağlup etti.
Arca Çorum FK U15 takımı, bugün Devane Sahası’nda karşılaştığı Boluspor’u 2-1 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Saat 13.00’te başlayan mücadelede maçın önüne geçen isim ise hakem Ramazan Poyraz oldu.
Mücadeleyi yöneten Poyraz, verdiği ve vermediği kararlarla oyunun normal akışını bozdu. Basit pozisyonlarda dahi hatalı düdükler çalan Poyraz, saha içinde futbolcuları, kenarda teknik heyeti ve tribündeki izleyicileri adeta çileden çıkardı.
Kararlarını çoğunlukla Boluspor’dan yana kullanan hakem, yanlış kararlar sonrası kendisine tepki gösterilince “Can güvenliğim yok” diyerek yöneticileri saha kenarından uzaklaştırmaya çalıştı.
Kaan’ı rapor etti.
Karşılaşmada Arca Çorum FK’nın önemli oyuncularından Kaan’ı da rapor eden Poyraz, tepki çekti.
Olayların fitilini ateşleyen tarafın Boluspor kalecisi olduğu ve yaşananların görüntülerle kayıt altına alındığı belirtilirken, hakemin bu tutumu büyük şaşkınlık yarattı.
Ayrıca Bolusporlu futbolcuların hem rakiplerine hem de kendi arkadaşlarına yönelik küfürlü sözlerine kayıtsız kalması da tepkilerin artmasına neden oldu.
Çorum camiası, hakemlerden illegal bir tavır değil sadece adil bir yönetim beklediklerini ifade ederken, “Sahada gördüklerini çalıp, doğru karar versinler yeter” mesajı verdi.
Arca Çorum FK cephesinde tek temenni ise, bundan sonraki maçlarda görev alacak hakemlerin oyunun önüne geçmeden, adil bir yönetim göstermeleri.