Dış transfer çalışmalarına devam eden Arca Çorum FK’da kadro yapılanmasında düşünülen futbolcularla görüşmeler devam ediyor.
Daha önce Yusuf Erdoğan, Oğuz Gürbulak, Emeka Friday Eze, Joseph Attamah, Kenan Fakılı ve Ibrahim Sehic’i kadrosuna katan Arca Çorum FK yönetiminin geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkan Kocaelispor’da forma giyen kanat oyuncusu Ryan Mendes ile görüşmelerine devam ettiği öğrenildi.
Kocaelispor forması altında 35 maça çıkan ve 12 gole imza atan tecrübeli futbolcu ile ufak pürüzlerin aşılması için yönetimin uğraş verdiği de gelen bilgiler arasında.
Santrfor mevkiine Pendikspor’dan Eze’yi alan Arca Çorum FK yönetimi bu bölgeyi daha da güçlendirmek adına Ankara Keçiörengücü’nden Mame Diouf ile de temaslarına devam ediyor.
Bu futbolcuyla da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve anlaşma sağlanabileceği öğrenildi.
ANTALYASPOR’DAN SAVUNMACI
Sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Arca Çorum FK yönetiminin dış transfer görüşmeleri kapsamında Süper Lig takımlarından Antalyaspor’dan bir savunma oyuncusu ile temasların başladığı ve anlaşma sağlanması halinde bu futbolcunun 12 Temmuz’da başlayacak olan Bolu kampına katılabileceği de gelen bilgiler arasında.